Αιθέριο έλαιο τριανταφυλλιάς

Αιθέριο έλαιο τριανταφυλλιάς

Το τριαντάφυλλο συμβολίζει την ομορφιά και τη θηλυκότητα. Έχει ισχυρή ενυδατική δράση. Χαρίζει αίσθηση ηρεμίας και χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων.
Το τριαντάφυλλο έχει μια μακρά ιστορία στη χρήση του σε λαϊκές θεραπείες, ιδιαίτερα στον τομέα της περιποίησης του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά και στην αρωματοποιία. Έχει ηρεμιστικές, αφροδισιακές, τονωτικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των ορμονών και των συναισθημάτων. Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα και είναι ιδανικό για ξηρή και ώριμη επιδερμίδα. Το νερό τριαντάφυλλου έχει στυπτικές, αντισηπτικές και τονωτικές ιδιότητες. Επιπλέον μειώνει το ερύθημα καθώς καθαρίζει και φρεσκάρει το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με ήπιο και ασφαλή τρόπο.

  • Ενυδατική κρέμα ματιών – 30ml

    με τριαντάφυλλο και βιταμίνη Ε
    39,00 
  • Ενυδατική λοσιόν – 120ml

    με τριαντάφυλλο
    18,00 
  • Ορός προσώπου λεύκανσης – 25ml

    με πράσινο τσάι και τριαντάφυλλο
    45,50 
  • Ενυδατικός ορός προσώπου και ματιών 2 σε 1 – 25ml

    με άγριο τριαντάφυλλο και βιταμίνη Ε
    43,50 
  • Αντιγηραντικός ορός προσώπου – 25ml

    με μπλε χαμομήλι
    88,00