Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Αλλάξτε τις επιλογές που έχετε κάνει για τα Cookies πατώντας εδώ

1) Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του δικτυακού τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472/1997 όπως αυτός σήμερα ισχύει, Π.δ. 207/1998, Π.δ. 79/2000 και αρ. 8 Ν. 2819/2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ).

2) Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο δικτυακός τόπος  δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Ο δικτυακός τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των υπηρεσιών του.

3) Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης του δικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας και να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του αρχείου του.

4) Ο δικτυακός τόπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη /χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές της ιστοσελίδας που είναι χρήσιμες και δημοφιλείς.

Το www.dimitragoula.gr  σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτησή σας, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:
• Παρέχετε μόνο τα τυπικά και απαραίτητα στοιχεία σας, που αφορούν στην ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς.
• Σε καμία περίπτωση δεν διακινούνται προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997).
• Σε καμία περίπτωση δεν πωλούνται ή ενοικιάζονται προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής σας και την πληρέστερη ενημέρωσή σας.
• Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια κρατικά όργανα.
• Διαφημιστικά μηνύματα. Το www.dimitragoula.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση. Το www.dimitragoula.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το www.dimitragoula.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και το απόρρητο. Όσον αφορά τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή, η Eurobank και η Paypal διατηρούν και διαχειρίζονται όλα τα δεδομένα και το www.dimitragoula.gr δεν γνωρίζει τίποτε από αυτά. Συνεπώς ο πωλητής δε φέρει καμία ευθύνη  για τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μέτρα ασφαλείας για την προστασία της απώλειας, της κατάχρησης και της αλλαγής των πληροφοριών που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Οι συνεργάτες που χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία των συναλλαγών παρέχουν ασφαλής διακομιστές για όλες τις παραγγελίες πιστωτικών καρτών, κρυπτογραφώντας με ασφάλεια όλα τα προσωπικά δεδομένα με μεθόδους βασισμένες στον κλάδο. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Eurobank και της Paypal για την επεξεργασία παραγγελιών πιστωτικών καρτών. Αυτή η εταιρεία συλλέγει στοιχεία επικοινωνίας (όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και οικονομικές πληροφορίες (όπως τους αριθμούς των πιστωτικών καρτών σας). Οι οικονομικές πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τη χρέωση του πελάτη για προϊόντα. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου της Eurobank και της Paypal. Όσον αφορά τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή, η Eurobank και η Paypal διατηρούν και ασχολούνται με όλα τα δεδομένα καρτών και το www.dimitragoula.gr δεν διατηρεί κανένα από αυτά. Ο πωλητής δεν θα ευθύνεται για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχει ο αγοραστής.

ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί φόρμες παραγγελίας για τους πελάτες του. Συλλέγουμε στοιχεία επικοινωνίας (όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους). Τα στοιχεία επικοινωνίας από τα έντυπα παραγγελίας χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή των αγορών ή για πληροφοριες σχετικά με την εταιρεία μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας από τις φόρμες παραγγελίας χρησιμοποιούνται μόνο για να έρθουμε σε επαφή με τον πελάτη όταν είναι απαραίτητο. Αυτό περιλαμβάνει τα προϊόντα αποστολής και τη διόρθωση των πληροφοριών αποστολής εάν ένα προϊόν δεν μπορεί να σταλεί. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μην λαμβάνουν μελλοντικές αποστολές αλληλογραφίας. Ανατρέξτε στην ενότητα επιλογής / εξαίρεσης παρακάτω.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ

Ο ιστότοπός μας παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαγραφούν από την αποστολή πληροφοριών προώθησης / μάρκετινγκ/email  από εμάς απλά στέλνοντας email στο: unsubscribe@dimitragoula.gr με “unsubscribe” στο πεδίο “Θέμα”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ WEB SITE

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, τις πρακτικές αυτού του ιστοτόπου ή τις συναλλαγές σας με αυτή την τοποθεσία Web, μπορείτε να επικοινωνήσετε: info@dimitragoula.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση IP σας μόνο για να βοηθήσουμε να εντοπιστούν προβλήματα με τον διακομιστή μας και να διαχειριστούμε τον ιστότοπό μας.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το www.dimitragoula.gr ή στείλετε e-mail σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της δημοσίευσης ανακοινώσεων σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νόμιμη απαίτηση ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνονται εγγράφως.

 

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ 

Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που προκύπτουν από τον λογαριασμό ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Το www.dimitragoula.gr πωλεί προϊόντα για παιδιά, αλλά τα πουλάει σε ενήλικες που μπορούν να αγοράσουν με πιστωτική κάρτα. Το www.dimitragoula.gr και οι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία, να τερματίσουν τους λογαριασμούς τους, να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν τις παραγγελίες κατά την απόλυτη κρίση τους.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Συλλέγουμε διάφορα είδη πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να προσφέρουμε και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας δώσετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαφή ή την αναγνώρισή σας (“Προσωπικά Δεδομένα”). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Email
  • Όνομα και Επίθετο
  • Τηλέφωνο
  • Διεύθυνση χρέωσης και αποστολής
  • Δεδομένα συναλλαγής (τρόπος πληρωμής, ποσό πληρωμής, τρόπος αποστολής κτλ)
  • Δερμοδιάγνωση. Στη σελίδα αυτή σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία για την επιδερμίδα σας, τα οποία θα μας βοηθήσουν να εξατομικεύσουμε τα καλλυντικά σας. Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας στο dimitragoula.gr με σκοπό να μας βοηθήσουν να εξατομικεύσουμε τα καλλυντικά σας και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τα δεδομένα σας δεν αποστέλλονται σε τρίτους.
  • Δωροκάρτες. Εάν επιλέξετε να παραγγείλετε μια δωροκάρτα, θα συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής στο κατάστημά μας. Θα συλλέξουμε: Όνομα αποστολέα, όνομα παραλήπτη και email: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε τη δωροκάρτα.
  • Κοινοποίηση για έκπτωση. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί έναν κωδικό κουπονιού αφού ένα προϊόν της ιστοσελίδας μας μοιραστεί (social share) σε ένα από τα διαθέσιμα κοινωνικά δίκτυα. Εάν επισκέπτεστε το site μας χωρίς λογαριασμό χρήστη, το πρόσθετο χρησιμοποιεί ένα cookie για να σας εντοπίσει μονοσήμαντα και να εκδώσει τον κωδικό κουπονιού της μορφής guest-****.
  • Δεδομένα συναλλαγής (τρόπος πληρωμής, ποσό πληρωμής, τρόπος αποστολής κτλ)

Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας (“Δεδομένα χρήσης”). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες, τα αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα. Xρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Web Analytics και Google tag manager για να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνιών

Περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικών προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με μας. Xρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Web Analytics και Google tag manager για να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google remarketing tag που μας επιτρέπει να εμφανίζουμε στοχευμένες διαφημίσεις σε χρήστες που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Facebook pixel που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τις διαφημίσεις μας στο Facebook, να βελτιστοποιούμε τις διαφημίσεις μας με βάση τα δεδομένα που συλλέγουμε, να δημιουργούμε στοχευμένα είδη κοινού για μελλοντικές διαφημίσεις και να πραγματοποιούμε επαναληπτικό μάρκετινγκ σε κατάλληλους υποψήφιους χρήστες – άτομα που έχουν ήδη κάνει κάποια ενέργεια στον ιστότοπό μας.

GDPR

Όροι συγκατάθεσης

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αφού έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς επιβεβαίωση ως προς το εάν τα δεδομένα  που αφορούν εσάς υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που αφορούν εσάς.

Δικαίωμα διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν  και έχουμε την υποχρέωση να διαγράψουμε προσωπικά δεδομένα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή και έχετε το δικαίωμα να διαβιβάσετε τα δεδομένα αυτά σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χρησιμοποιούμε τα συλλεχθέντα δεδομένα για διάφορους σκοπούς :

  • Να παρέχουμε και να διατηρουμε την Ιστοσελίδα
  • Να σας ειδοποιήουμε για αλλαγές στην ιστοσελίδα μας
  • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Ιστοσελίδας μας όταν το επιλέγετε (φόρμες επικοινωνίας, εγγραφή σε ενημερωτικές λίστες)
  • Για την ολοκλήρωση των παραγγελιών και για να παρέχουμε φροντίδα και υποστήριξη πελατών
  • Για την αποστολή προσφορών μέσω email
  • Για την παροχή ανάλυσης ή πολύτιμων πληροφοριών, ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την Ιστοσελίδα
  • Παρακολούθηση της χρήσης της Ιστοσελίδας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεν μεταβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους. Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορούν να μεταφερθούν σε – και να διατηρούνται σε – υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς που ισχύουν στη δικαιοδοσία σας.

Αν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στην Ελλάδα και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή.

To dimitragoula.gr θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δεν θα γίνει μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός αν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας του δεδομένα και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

 

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να ευθυγραμμιστούμε με τις ορθές πρακτικές πληροφόρησης, θα λάβουμε την ακόλουθη δράση απόκρισης σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων:
Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 7 εργάσιμων ημερών
Συμφωνούμε επίσης με την αρχή της ατομικής έννομης προστασίας, η οποία απαιτεί από τα άτομα να έχουν το δικαίωμα να επιδιώξουν νόμιμα δικαιώματα έναντι συλλεκτών δεδομένων και επεξεργαστών που δεν συμμορφώνονται με το νόμο. Η αρχή αυτή απαιτεί όχι μόνο τα άτομα να έχουν εκτελεστικά δικαιώματα έναντι των χρηστών δεδομένων αλλά επίσης και τα άτομα να προσφεύγουν σε δικαστήρια ή κυβερνητικές υπηρεσίες για να διερευνήσουν και / ή να διώξουν τη μη συμμόρφωση των επεξεργαστών δεδομένων.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Νομικές απαιτήσεις

To dimitragoula.gr μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για:

  • Για να συμμορφωθούμε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας μας
  • Για να αποτρέψει ή να διερευνήσει πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την ιστοσελίδα μας
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του Δικτυακού τόπου ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη
  • Ασφάλεια Δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή η μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

 

ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες και ιδιώτες τρίτων για να διευκολύνουμε την ιστοσελίδα μας, να παρέχουμε την Ιστοσελίδα για λογαριασμό μας, να εκτελούμε Ιστοσελίδες σχετικές με το Ιστοσελίδα ή να μας βοηθήσετε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται το Ιστοσελίδα μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Η Ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων τρίτων ή Ιστοσελίδων.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η Ιστοσελίδα μας δεν απευθύνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών (“Παιδιά”).

Δεν συλλέγουμε συνειδητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μας έχουν παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά διαστήματα. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και / ή μέσω μιας προειδοποιητικής ειδοποίησης στην Ιστοσελίδα μας, προτού η αλλαγή λάβει ισχύ.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE

 

To dimitragoula.gr (“εμάς”, “εμείς” ή “μας”) χρησιμοποιεί cookies στον ιστότοπο dimitragoula.gr (η “Ιστοσελίδα”). Με τη χρήση της ιστοσελίδας, συναινείτε στη χρήση cookies.

Η Πολιτική Cookies σας εξηγεί τι είναι τα cookies, πώς χρησιμοποιούμε τα cookies, τον τρόπο με τον οποίο τρίτα μέρη με τα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε μπορούν να χρησιμοποιούν cookies στην Ιστοσελίδα, τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies.

Τι είναι τα cookies

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια κειμένου που αποστέλλονται από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Ένα αρχείο cookie αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επιτρέπει στην Ιστοσελίδα ή σε κάποιον τρίτο να σας αναγνωρίσει και να διευκολύνει την επόμενη επίσκεψή σας και να σας δώσει περισσότερη χρησιμότητα.

Τα cookies μπορούν να είναι cookies “μόνιμα” ή “συνεδρίας”. Τα μόνιμα cookies παραμένουν στον προσωπικό σας υπολογιστή ή σε κινητή συσκευή όταν μεταβαίνετε εκτός σύνδεσης, ενώ τα cookies συνεδρίας διαγράφονται μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

Cookies περιόδου σύνδεσης. Χρησιμοποιούμε cookies περιόδου λειτουργίας για να λειτουργήσουμε το site μας.
Cookies προτιμήσεων. Χρησιμοποιούμε cookie προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
Cookie ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

ΠΩΣ ΤO dimitragoula.gr ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES

Όταν χρησιμοποιείτε και έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα αριθμό αρχείων cookie στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενεργοποιήσουμε ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα τα cookies της περιόδου σύνδεσης και τα μόνιμα cookies στην ιστοσελίδα μας  και χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους cookies για να μπορεί η ιστοσελίδα μας να λειτουργεί σωστά:
Βασικά cookies. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βασικά cookies για τον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών και την αποτροπή δόλιας χρήσης λογαριασμών χρηστών.

Ποιες είναι οι επιλογές σας σχετικά με τα cookies

Αν θέλετε να διαγράψετε τα cookies ή να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού να διαγράψει ή να απορρίψει τα cookies, επισκεφθείτε τις σελίδες βοήθειας του προγράμματος περιήγησης ιστού σας.

Ωστόσο, εάν διαγράψετε τα cookies ή αρνηθείτε να τα δεχτείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρουμε, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας και ορισμένες από τις σελίδες μας ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και τους ακόλουθους ιστότοπους τρίτων: